En målare satte färg på tillvaron

En målare satte färg på tillvaron

Tjoho bloggen!

Det är inte ofta som jag är på humör en måndag men idag så är jag verkligen glad för äntligen har jag tack vare en målare i Solna fått lite ny färg på väggarna och som det lyste upp tillvaron i mitt hem. För några månader sedan så gick jag hemma och funderade på varför det alltid var så mörkt i hemmet. Då trodde jag att det berodde på att det var vinter och att det alltid är mörkt. Veckorna gick och dagarna blev ljusare men inte hemmet, det var verkligen så att man blev trött av att vara inne. Så nu för någon vecka sedan så fick jag nog. Jag kunde inte ha det så mörkt här inne samtidigt som allting såg så ljust och fridfullt där ute, det gick bara inte. Därför kontaktade jag en målare i Solna för att få en ljusare färg på väggarna. Jag velade fram och tillbaka i säkert flera dagar angående just vilken färg jag skulle välja. Det säkraste kortet hade varit att bara köra vitt i hela lägenheten, men i mina ögon så verkade inte det vara så roligt. Så jag började gå igenom rum för rum och fundera på vilken färg som skulle kunna tänkas passa bäst in. Sovrummet var faktiskt det enda rummet där jag valde att behålla färgen som var, där är det helt okej om det är mörkt med tanke på att jag ändå bara sover där. I köket valde jag vitt av den enkla anledningen att det passade bäst, jag får inte så mycket solljus in där så det var viktigt med en ljus färg. Min hall är numera i en mintgrön färg som passar perfekt in med min byrå och vardagsrummet är i en ljusbeige ton som verkligen lyser upp. Tänk vad en målare kan göra hemmet mer välkommet.  


Kommentarer är stängda.