Healing i Skövde

Healing i Skövde

Godmorgon fredag och godmorgon bloggen!

Det är få meningar som jag tycker om att skriva lika mycket som den ovanför, att få starta den absolut bästa dagen med ett blogginlägg är underbart. Jag har väldigt mycket på gång i mitt liv och det är väl egentligen inget konstigt med det, utan jag tycker om att prova på olika saker. Under de närmaste veckorna tänkte jag därför försöka lära mig på healing i Skövde och visst verkar det vara ett väldigt intressant ämne. Healing ger dig möjligheten att kunna komma i kontakt med andevärlden och det ser jag som en liten skräckblandad förtjusning. Det kommer bli väldigt spännande och trots att jag har provat på väldigt mycket olika saker genom åren så känns det här som någonting utöver det vanliga. Jag har absolut inga kunskaper inom området och healing för mig är nog inte riktigt samma som det är för någon som har utövat det i flera år. Men om man inte provar på någonting så lär man sig heller inte något nytt, det är iallafall min filosofi. Så under några veckor ska jag nu gå på en kurs i Skövde där vi får lära oss om healing och praktisera detta fenomen. Jag har en del personer som inte finns kvar i detta livet och förhoppningsvis så kan det här bli min chans att kunna få kontakt med dem i en annan dimension, om inte annat så är det absolut värt ett försök. Kursen börjar inte för ens nästa vecka så jag har några dagar på mig att göra lite andra saker och idag tänkte jag åka in till Skövde och simma lite för att få upp pulsen och hålla hälsan i takt. Simning är för mig den mest bekväma och sköna träningssorten, den ger både styrka och kondition samtidigt som man inte blir för varm.  


Kommentarer är stängda.