Kinesiologi hjälpte obalansen i min kropp

Kinesiologi hjälpte obalansen i min kropp

God förmiddag, god förmiddag! Vad trevligt att du har klickat in här, hoppas du har en bra dag än så länge. I hopp om att din dag blir lite bättre skriver jag nu det här inlägget, som ska handla om företaget Hälsognistan. Det är företaget som jag har vänt mig till för en behandling inom kinesiologi i Linköping.

Under en längre period har jag känt av någon typ av obalans i kroppen, jag har inte mått bra men jag har inte heller kunnat sätta fingret på vad det beror på. Eftersom jag inte har vetat vad det berott på har jag inte heller kunnat behandla det, jag har dock försökt. Jag har försökt med många olika saker, allt från massage till olika vitaminer och hälsokurer. Inget av det har gett den effekten som jag har velat, vilket har varit ganska frustrerande. När jag var på massage hos Hälsognistan blev jag tipsad om en annan behandling som de erbjöd, det handlade om kinesiologi i Linköping. Då det är en behandling som ser till hela kroppen och alla olika system fanns det en möjlighet att det skulle hjälpa mig att bota den obalansen jag kände. Jag hade inget att förlora på det så jag valde att ge det ett försök, vilket visade sig vara ett bra beslut. Den behandlingen visade sig fungera för mig, efter den mådde jag mycket bättre. Det var som att allt bara släppte, som sagt vet jag inte vad som orsakade min obalans och därför vet jag inte heller varför det fungerade. Det enda jag vet är att det fungerade. En behandling inom kinesiologi i Linköping hos Hälsognistan är därmed något jag kan rekommendera er. 


Kommentarer är stängda.