Massage efter träning

Massage efter träning

Hejsan bloggen! Det var med ett rejält träningspass som jag drog igång den här veckan och jag måste medge att en del av mig säger åt mig att det var riktigt dumt. Träningsvärken har inte kommit än utan det brukar ta en dag ungefär men jag känner mig definitivt utmattad i kroppen redan och det enda jag vill göra nu är att få njuta av en massage alternativt lägga mig ner och sova. Varken någon av den möjligheten finns tillgänglig på jobbet tyvärr så det blir att kämpa sig igenom den här dagen utan massage eller sömn. Som tur är så blir det bara att sitta framför skrivbordet hela dagen och även fast jag gärna hade varit ute i solen som skiner över Hudiksvall så är det här nog den bästa möjliga lösningen. Det har gått några veckor nu sedan jag började med att träna tidigt på morgonen istället för på eftermiddagarna. Jag tycker att det är väldigt skönt att kliva in på gymmet i Hudiksvall utan att det är massa folk där, för mig blir det en effektivare träning där jag inte behöver vänta på lediga maskiner eller redskap. Den enda nackdelen är att jag behöver gå upp tidigare och när jag kör tuffa pass så blir kroppen i princip helt förstörd. Men i övrigt så fungerar det här träningsupplägget riktigt bra. Jag börjar inte jobbet för ens nio så det är inte supertidigt som jag behöver gå upp, utan det är fortfarande möjligt för mig att få den sömnen jag behöver. Den här veckan ska nog gå att ta sig igenom också, lite vila och kanske en massage i eftermiddag så är jag nog på banan sen igen. Nej nu är det frukost på gång här så jag får ta och runda av det här inlägget och önska er en trevlig dag. 


Kommentarer är stängda.