Personlig utveckling i Värnamo

Personlig utveckling i Värnamo

Hej mina fina följare

Här kommer en hälsning med pepp och goda energier från Värnamo. Ni som följer mig vet ju att jag är ganska nördig när det kommer till personlig utveckling, jag tycker det är så himla intressant. Jag läser olika böcker, lyssnar på poddar och går olika kurser när jag får möjlighet. Det kan handla om allt från kommunikation gentemot andra till att lära känna mig själv bättre eller bli sin egen bästa vän. Det är nog något som många behöver, att bli bättre vän med sig själv.

När vi är vår egen bästa vän så tror jag vi blir bättre på att säga ja när vi vill säga ja och säga nej när vi vill säga nej. Vi blir bättre på att ge oss själva pepp och uppmuntran och stirrar oss inte blinda bara på det vi inte gjort eller det vi inte är. Vi älskar oss själva och känner att vi duger som vi är, för det är ju så vi behandlar våra vänner. Personlig utveckling är verkligen så brett men så nyttigt och viktigt. Sedan har vi ju alla bra eller sämre dagar. Ibland känns det som att allt bara stämmer och vi mår bra i oss själva och andra dagar kan vara mer kämpiga och vi kanske tvivlar mer på oss själva eller det vi gör.

Det senaste angående personlig utveckling jag gjorde var att testa coaching hos en kvinna här i Värnamo och jag tyckte det var väldigt givande. Även om jag redan läst om sådana saker och tänker mycket i de banorna redan, så blir man ju aldrig fullärd. Och tack vare en session med coaching så blev jag påmind om att ta upp mer av skrivandet igen, så det är något jag älskar och mår bra av men som också ger mig mycket energi. Jag insåg när vi kom in på det att jag saknat det och att det är viktigt för mig att få uttrycka mig med hjälp av text, därför kommer ni säkert kunna läsa mer inlägg från mig det närmaste.

Nu ska jag dock avrunda för denna gången, men jag önskar er en underbar dag!


Kommentarer är stängda.